[vc_empty_space height=”40″]
[vc_empty_space height=”120″]

Op dit moment is Buutvrij gesloten. Maar niet getreurd, we hebben lekkere boxen samengesteld zodat je je heerlijke lunch, high tea of ontbijt kunt ophalen en thuis kunt nuttigen. Heerlijk. De boxen vind je in de webshop, zie hierboven. Als je vandaag besteld, dan staat het morgen voor je klaar. Bestel je al voor een andere dag? Zet dat dan even bij je opmerkingen erbij. Zo helpen we elkaar!

Ook hebben we speciaal voor de herfstvakantie een taartpakket en speurtochtpakket. Zo kun je samen toch nog iets leuks doen. Deze vind je ook in de webshop. Veel plezier!

Samen Sterk in deze gekke tijd.

Buutvrij is een plek in het groen waar van alles gebeurt en mogelijk is. Niks moet, veel mag. Een fijne plek voor jong en oud. Voor ontspanning, voor een paar uurtjes op een inspirerende plek werken, voor effe lekker buiten. Buutvrij is een ontmoetingsplek. Een inspirerende plek met horeca, winkel, workshops en moestuintjes. Het is een bruisende plek voor maatschappelijke activiteiten. Wij geloven dat ‘samen delen’ de wereld een beetje mooier maakt. Het is een plek die mensen met elkaar verbindt en samen brengt. Een plek waar je geinspireerd raakt, vermaakt wordt, je groene vingers kunt gebruiken en je creativiteit de vrije loopt kunt laten gaan.

[vc_empty_space height=”120″]
[vc_empty_space height=”120″]

Ontmoetingsplek

[vc_empty_space height=”40px”][vc_single_image image=”106″ img_size=”large” alignment=”center” qode_css_animation=””][vc_empty_space height=”40px”]

Buutvrij is een fijne plek met horeca, moestuintjes, een winkeltje en workshops. Ook worden er uiteenlopende activiteiten georganiseerd van yoga tot wijnproeverij. Van paasontbijtje tot wandelingen. Een sociaal maatschappelijke plek met een groen hart. De activiteiten zijn voor jong en oud, scholen, bedrijven e.d. en zijn zoveel mogelijk in de natuur, met de natuur opgezet worden. Bij activiteiten kan gedacht worden aan: huttenbouwen, bloemschikken, speurtocht, picknick enz. De moestuintjes worden aangelegd en kunnen gehuurd worden. Iedereen mag deze zelf onderhouden Een paar keer per jaar wordt er een kinderrestaurant georganiseerd waarbij de kinderen samen met ervaren koks koken met hun eigen geteelde groenten en fruit.

[vc_empty_space height=”120″]
[vc_empty_space height=”120″]

Horeca

[vc_empty_space height=”40px”][vc_single_image image=”109″ img_size=”large” alignment=”center” qode_css_animation=””][vc_empty_space height=”40px”]

Bij Buutvrij kun je van dinsdag tm zondag terecht voor een kopje koffie met een heerlijk stukje zelfgebakken taart, een gezonde juice, een salade en een lekkere sandwich. Ook is er een boekenkast waar je een boek uit kunt nemen en elke keer een stukje verder kunt lezen. Natuurlijk kan je ook heerlijk in de tuin zitten en genieten van het zonnetje wanneer de kinderen lekker in de tuin zich vermaken. Er worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Of heb je zelf een goed idee, dan is dat ook zeker bespreekbaar. Ook kun je bij Buutvrij vergaderen in het groen.

[vc_empty_space height=”120″]
[vc_empty_space height=”120″]

Het winkeltje

[vc_empty_space height=”40px”]

Het winkeltje verkoopt producten die de activiteiten ondersteunen zoals een boek over moestuintjes, zaadjes, bloembollen, taart ingrediënten, kookboeken en andere accessoires.

[vc_empty_space height=”120″]
[vc_empty_space height=”120″]

De workshops

[vc_empty_space height=”40px”]

Het programma van de workshops loopt er uiteen van bloem schikken, bonbons maken tot mozaieken. Maar ook handlettering, mindfullnes e.d. De workshops kun je volgen met je eigen groepje of aanschuiven bij een open workshop die regelmatig georganiseert worden.

[vc_empty_space height=”120″]
[vc_single_image image=”71″ img_size=”full” alignment=”center” qode_css_animation=””]