was successfully added to your cart.

oktober, 2018

28okt12:0015:00Moordlunch

Meer

Omschrijving

Zo ging vorig jaar Jack ook langs de deuren. Zodra het donker werd trok hij zijn Dracula pak aan en pakte hij zijn lampion. Van zijn moeder mocht hij dit keer helemaal alleen langs de deuren, als hij maar in de straat bleef.

Trots dat hij alleen in het donker over straat mag, belt hij dapper bij de eerste deur aan. De tuin is mooi versierd en de kaarsjes in de pompoenen branden. De aardige mevrouw die opendoet kiest voor treat en Jack mag graaien in een bak vol snoep. Met een glimlach loopt hij het tuinpad af op weg naar het volgende huis. Ook hier is de tuin versierd maar het ziet er een stuk griezeliger uit met het bewegende skelet, de spinnen en vleermuizen. Er is geen bel dus voor Jack zit er niets anders op dan op de deur te kloppen. Zodra hij met zijn vuist de deur raakt, blijkt deze op een kier te staan en gaat krakend open… Jack gluurt naar binnen. Hij schrikt van een angstaanjagend geluid dat uit het huis komt. En als hij beter kijkt lijkt het of hij aan het einde van de gang twee voeten ziet liggen… Langzaam stapt Jack over de drempel, zijn hart klopt in zijn keel, durft hij te gaan kijken? Het knarsende geluid wordt sterker, toch loopt Jack stapje voor stapje de gang in totdat hij ziet dat buurman Karel daar ligt, hij ademt niet meer… en… hij mist een vinger! Geschrokken rent Jack terug naar huis en vertelt wat hij gezien heeft. De politie arriveert, wie heeft buurman Karel vermoord? Waarom en waarmee?

Los jij mee de moord op? Tijdens de lunch krijg je diverse aanwijzigingen, dus let goed op! Spannend voor het hele gezin!
Kosten: 10,00 pp inclusief lunch

Tijd

(Zondag) 12:00 - 15:00

X