Log off. Go outside.

En kom lunchen bij Buutvrij

Lunchen bij Buutvrij

Lunchen bij Buutvrij

 

Helaas, Buutvrij stopt met per 01augustus 2022. Voor het hele verhaal klik hier: https://mailchi.mp/67562198f130/buutvrij-gaat-stoppen 

Buutvrij is een heerlijke plek voor een gezonde lunch. Lekker in het zonnetje in de tuin of binnen. Op onze lunchkaart staan stoere zuurdesem boterhammen met verschillende combinaties, heerlijke salades, soepen enzovoort. Ook hebben we verse fruitjuices en een uitgebreide kinderkaart. Kortom voor ieder wat wils….. 

We hebben verschillende high tea varianten. Voor  € 9,50 p.p. Theeleuten ( zoete hapjes en onbeperkt thee ) voor  € 22,50 p.p. High Tea de Luxe ( soepje, fruitjuice, belegd brood, Scones, zoete hapjes en onbeperkt thee ) of  voor € 24,50 p.p. Chique de Friemel ( de Luxe met nog Bubbels erbij ! ). Even bijkletsen met thee en heerlijke hapjes…

BBQ

Kom gezellig BBQ-en in onze tuin. Wij zorgen voor het lekkers, je mag zelf bakken op onze gas-barbecues. En wij doen natuurlijk de afwas !  Onze pakketten:

Pakket met 3 stukjes vlees, salades, stokbrood en saus €19,50

Pakket met 4 stukjes vlees,salades, stokbrood en saus € 21,50

Kids : broodje Hamburger, komkommer, sausje, stokbrood € 8,50

Taartenpassie

Onze keukenprinsessen maken de mooiste en lekkerste taarten op bestelling voor afhalen of voor een feestje bij Buutvrij. We kunnen een kleine taart ( 8-10 ) personen maken, deze is 45 euro. De grote kost 55euro en is voor 12-16 personen, Het thema en de kleur mogen jullie aangeven, dan houden wij daar zoveel mogelijk rekening mee. Onze taarten worden gemaakt met boter crème en de vulling is bastognemouse. Dit is onze meest gevraagde en best beoordeelde vulling! Wij werken dus niet met marsepein of fondant. Voor voorbeelden kijk op onze instagram pagina of vraag de foto’s op via de mail.

Voor het bestellen van onze lunch-,high tea- en picknickboxen, voor reserveringen

of meer info mag je even een mailtje sturen naar: hallo@buutvrij.info

Logg off, go outside.

93
Kopjes koffie
345
Zaadjes geplant
115
Taartjes gebakken

Moestuintjes

Onze pluktuin

Borrelen bij Buutvrij

Buutvrij Best

Wil je iets vragen? Neem contact met ons op