Log off. Go outside.

En kom vergaderen bij Buutvrij

Doen in het groen: vergadering of worksop

Vergaderen bij Buutvrij

Buutvrij voor de hele pot is er ook voor de zakelijke markt. Op maandag en dinsdag is Buutvrij voor de hele pot gesloten en is de ruimte volledig beschikbaar. Een vergadering gecombineerd met een heerlijke lunch binnen in de kas of lekker buiten in de tuin. Licht, ruimte, natuur, smaak en sfeer, zorgen ervoor dat men op ontspannen wijze kan vergaderen.

Kom je werken in de kas? Dat kan binnen of in de kas buiten. De kosten hiervoor zijn 25,00 per dag of 17,50 per dagdeel. Je kunt hierbij ook en luncharrangement afnemen, dan hoef je niet je kleffe boterhammetjes te eten. Reserveer je plekje en arrangement in de webshop.

Op maandag en dinsdag is Buutvrij gesloten voor publiek en is de ruimte beschikbaar. Op andere dagen kan de kas afgehuurd worden voor maximaal 12 personen. Er kan per dagdeel gereserveerd worden, ochtend van: 09.00 tot 13.00 uur of middag van 13.00 tot 17.00 uur. Afwijken van deze tijden is mogelijk in overleg. De kosten bedragen 250,00 euro  (excl. BTW) inclusief huur, koffie/thee, fruitwater, healthy snack en lunch op basis van 12 personen. De kosten voor de gehele dag zijn 350,00 euro (excl. BTW). Tijdens deze dag mag er natuurlijk altijd gebruik gemaakt worden van onze heerlijke tuin en onze mindfulness wandeling.

Ook kan deze dag verder ingevuld worden met een uurtje yoga of een workshop, zie de workshops hieronder. Altijd fijn om na een intensieve dag, je hoofd weer heerlijk leeg te maken. 

Arrangement  4 uur:  45,00 pp (vanaf 10 personen)

We starten met een meditatatie zodat we dieper bij onszelf komen. Vervolgens is er ruimte voor een vergadering van 3 uur. Tijdens de vergadering is er koffie, thee en fruitwater en serveren we een powershotje (spinazie, basilicum drankje). We sluiten de dag af met een gezonde lunch (verse fruitjuice, soepje, broodje en wat zoets)

Arrangement 7 uur: 65,00 (vanaf 10 personen)

We starten met een yogales zodat we openstaan voor nieuwe invloeden. Vervolgens is er ruimte voor een vergadering van 3 a 4 uur. Tijdens de vergadering is er koffie, thee en fruitwater en serveren we een powershotje (spinazie, basilicum drankje). In de middag is er een gezonde lunch (verse fruitjuice, soepje, broodje en wat zoets). Na de lunch is er een meditatatie zodat we dieper bij onszelf komen. Daarna is er ruimte om te vergaderen. In de middag serveren we een powersnack en sluiten we de dag af met een borrel.

Workshops bij Buutvrij worden gegeven vanaf 8 personen.

Een bloemtaartje maken. We maken een naked cake en decoreren hem met verse bloemen en fruit. Kosten: 25,00 pp

Veer van lontwol: van gekaard lontwol knoppen we een gave veer! Mooi als decoratie thuis. Kosten: 24,50 pp.

Bloemschikken: dit is altijd leuk! bloemschikken! je leert hoe een boeket in elkaar steekt, hoe je het beste schikt en hoe je ze zo lang mogelijk mooi houdt. Met boeket, vaas en heel veel tips ga je naar huis: Kosten: 25,00

Botanical wreath: een krans maken van groen! veel verschillend blad en droogbloemen zorgen voor een prachtig resultaat! Kosten: 35,00

Houtbranden: een gave borrelplank branden met je eigen tekst, tekening of patroon! Kosten 32,50

Ook behoort een BBQ of een BBQ workshop tot de mogelijkheden. 

Voor voorbeelden check onze site, social media of stuur even een mailtje. Buutvrij voor de hele pot kan per dagdeel of per dag worden afgehuurd. Neem voor meer informatie contact op.

 

Meer informatie
93
Kopjes koffie
345
Zaadjes geplant
115
Taartjes gebakken

Moestuintjes

Onze pluktuin

Borrelen bij Buutvrij

Buutvrij Best

Wil je iets vragen? Neem contact met ons op