Log off. Go outside.

En kom vergaderen bij Buutvrij

Doen in het groen: vergadering of worksop

Vergaderen bij Buutvrij

Helaas, Buutvrij stopt met per 01augustus 2022. Voor het hele verhaal klik hier: https://mailchi.mp/67562198f130/buutvrij-gaat-stoppen 

Buutvrij voor de hele pot is er ook voor de zakelijke markt. Op maandag en dinsdag is Buutvrij voor de hele pot gesloten en is de ruimte volledig beschikbaar. Een vergadering gecombineerd met een heerlijke lunch binnen in de kas of lekker buiten in de tuin. Licht, ruimte, natuur, smaak en sfeer, zorgen ervoor dat men op ontspannen wijze kan vergaderen.

Kom je werken in de kas? Dat kan binnen of in de kas buiten. De kosten hiervoor zijn 25,00 per dag. Je kunt hierbij ook en luncharrangement afnemen, dan hoef je niet je kleffe boterhammetjes te eten. Reserveer je plekje en arrangement via de email : hallo@buutvrij.info

Op maandag en dinsdag is Buutvrij gesloten voor publiek en is de ruimte beschikbaar.  Er kan per dagdeel gereserveerd worden, ochtend van: 09.00 tot 13.00 uur of middag van 13.00 tot 17.00 uur. Afwijken van deze tijden is mogelijk in overleg. De kosten bedragen 250,00 euro  (excl. BTW) inclusief huur, koffie/thee, fruitwater, healthy snack en lunch op basis van 12 personen. De kosten voor de gehele dag zijn 350,00 euro (excl. BTW). Tijdens deze dag mag er natuurlijk altijd gebruik gemaakt worden van onze heerlijke tuin en onze mindfulness wandeling.

Werkplekken bij Buutvrij

Op onze bovenverdieping hebben we 8 werkplekken met voor ieder een eigen bureau en een stoel. Daarbij zit ook nog gratis koffie en thee en krijg je 20% korting op onze menukaart. Kun je jezelf ook nog eens trakteren op een heerlijke, gezonde lunch. We hebben verschillende abonnementen.

Partime: 3x per week: 100,00 per maand

Fulltime: 5x per week: 150,00 per maand

Stippenkaart: 10x voor 100,00 euro

Losse dag: 20,00 euro

Interesse? Stuur even een mailtje naar hallo@buutvrij.info

Workshops bij Buutvrij worden gegeven vanaf 8 personen.

 Wil je een workshop bij ons volgen met je gezelschap, neem dan even contact met ons op. Zo kun je bij ons workshops met bloemen ( krans, stolp etc.) of macrame volgen maar ook staan wij open en denken mee over jouw idee.

Ook behoort een BBQ of een BBQ workshop tot de mogelijkheden. 

Voor voorbeelden check onze site, social media of stuur even een mailtje. Buutvrij voor de hele pot kan per dagdeel of per dag worden afgehuurd. Neem voor meer informatie contact op.

 

Meer informatie
93
Kopjes koffie
345
Zaadjes geplant
115
Taartjes gebakken

Moestuintjes

Onze pluktuin

Borrelen bij Buutvrij

Buutvrij Best

Wil je iets vragen? Neem contact met ons op